Profesionisti in constructii

ELECTROGRUPAPARATAJ SA

Societate de constructii infiintata in 2003 cu capital integral romanesc.

Servicii
Executii Hale Industriale

Daca aveti nevoie de o hala cu destinatie industriala, pentru agricultura sau pentru spatii comerciale va oferim solutii durabile care se incadreaza in bugetul disponibil.

Platforma Betonata

Folosind orice tip de agregate de balastiera si beton de inalta calitate realizam lucrari de terasare si platforme betonate necesare platformelor industriale.

Asfaltari

Electrogruparataj SA construieste, modernizeaza si reabiliteaza drumuri carosabile, dar ofera si servicii de refacere carosabil in urma lucrarilor de retele edilitare.

Canalizare

Electrogrupaparataj SA construieste retele de apa si canalizare pentru colectarea si evacuarea apelor uzate menajere si apelor pluviale, canalizare pentru irigații si canalizare pentru amenajari hidrotehnice.

Constructii civile

SC Electrogrupaparataj SA construieste si amenajeaza case, blocuri, magazine, restaurante, birouri. Furnizam servicii de constructii profesionale la preturi accesibile in intreaga tara.

Instalatii Electrice

SC Electrogrupaparataj SA este atestata ANRE si ISC pentrui executia de instalatii electrice, bransamente aeriene si subterane de joasa si medie tensiune pentru constructii civile si industriale.

Iluminat Public

SC Electrogrupaparataj SA proiecteaza si executa orice lucrari de instalatii de iluminat public sau ambiental: linii electrice aeriene sau circuite pe stalpi, montarea stalpilor de iluminat, montarea si realizarea consolelor pentru corpurile de iluminat, montajul corpurilor de iluminat.

Inchirieri Utilaje

SC Electrogruparataj SA ofera spre inchiriere utilaje si echipamente de mecanizare pentru constructii. Automacarale, nacele, buldozere, cilindru compactor si masini de finisat.

Confectii Metalice

Electrogrupaparataj SA produce, comercializează şi montează confecţii şi structuri metalice de orice tip, protejate anticoroziv prin zincare termică sau vopsire.